Re-integratie voor mensen met niet aangeboren hersenletsel
bel ons: 06 16088517

Onze visie en missie

Onze Visie

Bedrijven bestaan uit structuren en  samenwerkende collega’s. Menselijke betrokkenheid tussen de collega’s is dan ook een belangrijk goed.

In Nederland hebben we via de wet poortwachter deze betrokkenheid, op het moment dat een van de collega’s uitvalt, geregeld. Wij zijn van mening dat deze regeling veel eist van de werkgever. Wij staan er dan ook voor dat Loonsancties na 2 jaar uitblijven.

Iedereen wil in zijn dagelijkse bestaan graag naar vermogen deelnemen aan het maatschappelijk en werkende leven. Iedereen wil, kijkend naar de toekomst, een inspirerend en bevredigend persoonlijk levensperspectief. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor het creëren en realiseren van dit levensperspectief.

Op het moment dat iemand door NAH getroffen wordt verandert, in veel gevallen,  de vorm waarin we in het dagelijkse leven deelnemen. We hadden deze verandering niet verwacht, ons oude levensperspectief werkt niet meer.

Re-integratie voor mensen met NAH is, naar ons idee, het creëren en invullen van een nieuw inspirerend levensperspectief.  In dit levensperspectief is inkomen en arbeid het belangrijkste onderdeel. Het geeft ons namelijk en mogelijkheid bij te dragen en om zingeving te ervaren.

Onze missie

NAH-reïntegratie, stelt zich als doel, het grootste gespecialiseerde re-integratiebureau voor mensen met NAH te blijven en zichzelf verder te ontwikkelen zodat cliënten met NAH een maximale kans op re-integratie blijven behouden.

Handige tips!

Met de 3D Brain heeft u een referentie-app over het menselijk brein in uw broekzak. Alle hersengebieden zijn te bekijken in 3d-weergave, inclusief informatie over hersenfuncties, stoornissen en recente onderzoeken. Bovendien kunt u op hersengebieden inzoomen en ze in alle richtingen te roteren.

Ervaringen

Loading Quotes...