Re-integratie voor mensen met niet aangeboren hersenletsel
bel ons: 06 16088517

2e Spoor

Home / Trajecten / 2e Spoor

2e Spoor Re-integratie

spoor2

Wanneer iemand als gevolg van NAH uitvalt, is de verwachting dat deze persoon na herstel weer terug aan het werk gaat. Helaas lukt dit niet altijd omdat vanwege complicaties die voortvloeien uit de NAH gerelateerde beperkingen het werk niet meer past. Indien er binnen uw organisatie geen mogelijkheden zijn om passend werk te vinden, zal de zoektocht naar passend werk extern gericht zijn. Deze zoektocht wordt gekanaliseerd in het 2e spoor re-integratie traject.

Inhoud van het 2e spoor re-integratietraject

Uitgangspunt van het traject is dat wij, NAH-reïntegratie, de sollicitatieactiviteiten, onder regie van uw werknemer, voor uw werknemer uitvoeren en daarvan regulier aan u rapporteren. Op deze manier wordt gegarandeerd dat u voldoet aan de inspanningseisen voortvloeiend uit uit de Wet Poortwachter en vergroot uw medewerker de kans passend werk extern te vinden.

Naast deze sollicitatieactiviteiten wordt samen met werknemer gewerkt aan het accepteren van de beperkingen als gevolg van NAH en worden strategieën aangeleerd om minder last te hebben van de verschillende beperkingen.
Omdat veel personen met NAH beperkte energie hebben, wordt uw werknemer thuis bezocht voor zijn of haar begeleiding. Deze begeleiding vindt plaats door een ervaren specialist die zijn sporen heeft verdient in de re-integratie en bekend is met de gevolgen van NAH.

 

Meer informatie over 2e Spoor Re-integratie?

Klik op de button voor een vrijblijvende kennismaking, voor het stellen van vragen of om u aan te melden voor het 2e spoor traject.