Over ons

Over ons

Wie zijn wij

NAH-reïntegratie richt zich op personen die in meer of mindere mate hersenletsel hebben opgelopen en die  het leven willen oppakken, naar buiten willen komen en opnieuw aan het werk willen. Wij zijn deskundigen op het gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel en re-integratie. Wij werken individueel, zijn professioneel, komen thuis bij onze cliënten en zien Nederland als ons werkveld.

Onze visie

Bedrijven bestaan uit structuren en  samenwerkende collega’s. Menselijke betrokkenheid tussen de collega’s is dan ook een belangrijk goed.

In Nederland hebben we via de Wet verbetering poortwachter deze betrokkenheid, op het moment dat een van de collega’s uitvalt, geregeld. Wij zijn van mening dat deze regeling veel eist van de werkgever. Wij staan er dan ook voor dat Loonsancties na 2 jaar uitblijven.

Iedereen wil in zijn dagelijkse bestaan graag naar vermogen deelnemen aan het maatschappelijk en werkende leven. Iedereen wil, kijkend naar de toekomst, een inspirerend en bevredigend persoonlijk levensperspectief. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor het creëren en realiseren van dit levensperspectief.

Op het moment dat  we door NAH getroffen worden verandert in veel gevallen de vorm waarin we in het dagelijkse leven deelnemen. We hadden deze verandering niet verwacht, het oude levensperspectief werkt niet meer.

Re-integratie voor mensen met NAH is, naar ons idee, het creëren en invullen van een nieuw inspirerend levensperspectief.  In dit levensperspectief is inkomen en arbeid het belangrijkste onderdeel. Het geeft ons namelijk en mogelijkheid bij te dragen en om zingeving te ervaren.

Onze missie

NAH-reïntegratie, stelt zich als doel het grootste gespecialiseerde re-integratiebureau voor mensen met NAH te blijven en zichzelf verder te blijven ontwikkelen zodat cliënten met NAH een maximale kans op re-integratie behouden.